Make a New Post

11 април 2007

Най-великия Великден от години насам

Случи се най-после. След девет години ходене по мъките батко получи зелена карта и съответно възможност да се прибере при нас в България. Случи се така, че пристигането му съвпадна с Великден, и както каза майка ми точно този ще го помним дълго време.

С думи не мога да опиша колко радост предизвика идването му затова няма да се опитвам. Просто не са измислени думи да опишат колко ни стана хубаво като се събрахме цялата рода и приятели/познати след толкова години.

Вчера дойде време да си заминат със кака ми Сузане(жена му) и изразът "Всяко чудо за три дни" придоби болезнена осезаемост :-( За щастие през лятото пак ще дойдат и този път не за три дни а за няколко месеца и ще имамме предостатъчно време за наваксване на пропуските. Очертава се много интересно лято!

П.С. Да ни е честита победата над цска :-) Батко не можа да дойде навреме за мача заради германската пача на летището, която не ги пуснала на самолета, но за компенсация германският съдия на мача беше син до дъното на костите си :-))

Етикети:

2 Comments:

At 8:23 сл.об., Blogger tihomir said...

Радвам се, че най-сетне си се видял с батко си! Слушал съм доста хубави неща за него и съм сигурен, че е така!
Надявам се и по-често да блогиш, а не само по такива поводи!

 
At 11:58 сл.об., Blogger Ste said...

Ще видим :-) Ако повода е наполовина толкова добър ще пиша всеки ден!

 

Публикуване на коментар

<< Home